Slikjulekalender til julen 2023 - hvilke findes der?

En julekalender er en hyggelig måde at tælle ned til julen. Vågn op hver morgen og åben en lille låge med noget lækkert inde bagved. 

Der findes mange sjove og spændende former for julekalendre i dag, og hvert eneste år er der flere at vælge imellem. En slikjulekalender er et af de mange populære valg. Her bliver du præsenteret for 24 søde delikatesser hver eneste dag. 

Der er masser af muligheder på hylderne, når det kommer til slikjulekalendere, hvilket kan gøre det lidt af en udfordring at vælge. I denne artikel kan du læse mere om, hvilke muligheder der er og blive inspireret til hvad for en, der er den bedste for dig.  

Xocolatl chokoladejulekalender

Chokoladejulekalenderen er den klassiske kalender, som man aldrig kan gå galt i byen med. Julekalenderen fra Xocolatl indeholder ikke bare chokolade, men et lille kunststykke i sig selv. Hver en bid chokolade er dekoreret i hånden og pakket ind i en fin lille emballage. Dette er den perfekte kalender til dig, som elsker luksuschokolade. 

Wally and Whiz vingummi julekalender

Hvis du ikke er den store chokoladefan, men elsker vingummier, så kan du finde masser af julekalendre med et stykke udsøgt vingummi bag hver låge. Wally and Whiz er et populært valg for dem, som elsker vingummi i høj kvalitet. Bag hver låge er der en lille fin pose med 11g vingummi. 

Whittard varm chokolade julekalender

Hvad er bedre end en varm kop kakao på en kold vintermorgen? Julekalenderen fra Whittard indeholder 24 kopper varm chokolade med mange forskellige smage. Du kan både nyde kopper med hvid, lys eller helt mørk chokolade. Julekalenderen findes også til to personer, så du kan dele din kakao med en, som du holder af. 

Summerbird chokoladekalender

Økologiske chokoladebidder i en luksuriøs emballage. Summerbirds mest populære chokoladevariant "amber" kommer nu i en flot julekalender med 24 stykker chokolade, som du kan smage på i juletiden. 

Skippers Pibe julekalender

Er du lakridselsker? Så skal du have en julekalender med den klassiske danske Skippers Pibe julekalender. Gør dig klar til December med en pibe i munden hver eneste juledag. I Skippers Pibe julekalender får du 24 lækre lakridspiber. Hvis du ikke magter mere chokolade i juletiden, så er det her et godt alternativ. 

Lakrids by Bulow julekalender

Dette er et andet eksempel på en lækker lakridskalender. Lakrids by Bülow byder på håndlavet lakrids i mange forskellige smagsnuancer. Glæd dig til lakrids med chokolade, hindbærdrys, marcipan og mange andre spændende ting, som kan gøre julen endnu mere særlig. 

Perlemor chokolade julekalender

Dette er den ultimative kalender for chokoladeelskere. Fordelt på en meter lang julekalender får du hele 30 låger med 30 stykker lækkert chokolade bagved. Chokoladen er blandet med karamelcrunch, saltede mandler, lakrids, marcipan, mint og mange andre spændende smage.

MyMuesli Myslikalender

Leder du efter en lidt alternativ slikkalender? Så prøv at smag på en MyMuesli julekalender i år. Hver eneste morgen kan du fylde din skål med lækker økologisk mysli. Der er 24 forskellige smagsvarianter med blandt andet chokolade, frugt eller spændende julekrydderier. 

Karamel Kompagniet julekalender

Elsker du udsøgte og håndlavede karameller? Byt chokoladekalenderen ud med en karamelkalender fra Karamel Kompagniet. Bag hver låge er der to lækre karameller af spændende varianter. Og du kan godt glæde dig til den 24. for der ligger der en ekstra overraskelse bag lågen.

Joe & Steph´s gourmet popcorn julekalender

Prøv en lidt alternativ julekalender i år med Joe & Steph´s popcorn julekalender. Smag på lækre gourmet popcorn med 19 unikke smage bag hver en låge. Kalenderen åbner sig som en kæmpe julehistoriebog, som forestiller Joes popcornkøkken på en snehvid juledag. 

Jelly Belly Jelly Beans julekalender

Tæl juledagene ned med lækre Jelly Beans fra Jelly Belly. Få en ny pose Jelly Beans hver eneste dag med smag af frugt, lakrids og smørpopcorn. Julekalenderen indeholder også juleinspirerede smage som kanel, æble, polkagris og endda æggesnaps. 

Anthon Berg Marcipanjulekalender

Hvis du elsker kvalitetsslik, så kan du ikke gå fejl med en Anthon Berg julekalender. Køb en luksuriøs Anthon Berg Marcipanjulekalender som er fyldt til randen med chokoladeovertrukkent marcipan. 

After Eight julekalender

Hvis du ikke er fan af det sukkersøde chokolade, så kan det være, at du vil blive glad for en After Eight julekalender. Her får du 24 styks af den klassiske After Eight chokolade. Nyd en bittersød bid af chokoladeovertrukken flydende mint, som får smagsløgene til at synge. 

Jim Beam trøfler

Hvis du elsker lækre chokoladebidder med likørsmag, så er en Jim Beam julekalender et sikkert hit. I denne julekalender får du Jim Beam trøfler i en flot lille gaveindpakning. Disse trøfler indeholder et cremet, blødt chokoladefyld med et strejf af den klassiske Jim Beam whisky. 

Lindt Excellence julekalender

Dette er chokoladekalenderen over alle chokoladekalendere. Nyd et luksuriøst stykke chokolade hver dag indtil juleaften fra mærket Lindt.

Danmarkskalenderen

Vil du gerne smage på lidt forskelligt hverdag? Den klassiske Danmarkskalender indeholder både chokolade, lakrids, konfekt med mere. Sæt tænderne i en ny sød overraskelse hver dag i juletiden. Denne kalender er en hyldest til vores danske land og byder på forskelligt dansk slik, som smager ganske kongeligt. 

Hvis du har brug for mere inspiration, så kan du læse mere på slikjulekalendere.dk.

Menu
Top