7 grunde til at en lækker kontorstol er den perfekte gave til ham der har alt

Vi kender det allesammen, højtiden er på vej, og vi skal finde den perfekte gave, til en af dem vi holder mest af. Problemet er bare, at det kan være uhyre svært at finde den rette gave. 

Gaven skal gerne passe perfekt til ham, og den skal gerne være brugbar og forbedre hans hverdag.

Men hvad vælger man? Måske kunne en kontorstol være det rigtige valg for dig. For glemmer han nogle gange at se på hvad hans krop har brug for? Måske mangler han ikke noget, men måske gør hans krop. Og måske har han netop ikke tænkt over stil og design, når det kom til kontorstolen.

Lad os gennemgå nogle gode grunde til gaveideen. 

Ergonomisk support hjælper kroppen

Man skal aldrig glemme komforten. Klager han nogle gange over, at han har ondt i kroppen efter en dag i sin nuværende kontorstol? Hvordan ser hans stol ud? Er det hans bedstemors gamle? Er den købt i genbrug? Er komfort overhovedet tænkt ind?
Måske tænker mange - ergonomisk komfort lyder ikke særlig lækkert.

Men de ville tage fejl. En lækker kontorstol kan sagtens være ergonomisk korrekt. Det er ikke ensbetydende med en grim stol, at komforten og støtten til kroppen er i orden. Og hvis hans krop har det godt, så har hans humør det som regel også godt. Og et godt humør er altid en god grund, for det er vel næsten det, vi stiler efter, når vi giver gaver.

Opgrader hans stol til en nyere model

Måske har han allerede den perfekte stol, måske spiller det hele på den, eller måske har det gjort. Der kommer nemlig hele tiden nye teknologier, og dermed også forbedringer. Det kan være, at der er et design, der passer bedre ind i hans kontor. Og hvis den passer bedre ind, ser hans kontor måske også bedre ud.

Han vil måske ikke altid indrømme, at han godt kan lide, at hans kontor ser godt ud. Men det er for de fleste vigtigt. Når man inviterer folk ind, så vil vi som regel gerne have, at tingene ser pæne ud. Det må gerne virke, som om vi har tænkt over tingene. Og det kan en lækker kontorstol være behjælpelig med.

En velovervejet gave viser at du holder af ham

For ham, der har det hele, er du sikkert en del af “den pakke”, der er “det hele”. En velovervejet gave, som en lækker kontorstol, kan lade ham føle, at du holder af ham og hans velvære. For en kontorstol er ikke bare en kontorstol, det er en investering i en anden persons velvære. Så vis ham at han er holdt af, og vis ham at hans krops velvære betyder noget. En lækker kontorstol kan gøre dette.

En lækker stol kan give status

En lækker og veldesignet stol kan være et statussymbol. Er han en type, der går op i dette, så skal han nok blive glad for en lækker kontorstol.

Kontorstole kommer i alverdens designs, og prisklasserne svinger utroligt meget. Så hvis du har råd, så gå amok og skaf ham det ypperste af det ypperste, du kan finde. De helt dyre og lækre stole har det hele, design, komfort, ergonomi, der er næsten ingen grænser, hvis budgettet ikke har nogen grænser.

Der kommer også mange flotte stole til de mere budgetbevidste, men hvis status er en faktor, så spender lidt ekstra på en rigtig lækker kontorstol.

En lækker kontorstol kan være budgetvenlig

En lækker kontorstol kan også være budgetvenlig, du behøver ikke bo på strandvejen for at have råd til en lækker stol. Der er mange forskellige designs, og du skal nok kunne finde en, der passer perfekt til ham, uanset budget. 

Selv mange af de helt billige modeller har ergonomi for øje, og det viser uanset, at du tænker på ham, og det må alt andet lige være det vigtigste.

Der findes næsten ikke noget bedre, end at de personer vi holder af, har haft vores velvære for øje, da de besluttede sig for at give os en gave. Så husk på dette.

Den rigtige stol er en kilde til beundring

Hvis du giver en gave, der kan holde længe, måske endda til et helt arbejdsliv, så vil det alt andet lige være en god gave.

Tænk på, at hver gang han går på arbejde, så sidder han i noget, du har givet ham. Det vil måske endda få ham til at tænke på dig, hver gang han sidder ned. Så hvorfor ikke gøre lidt ekstra ud af det, og giv ham en stol, der holder. 

Skal stolen ikke skiftes ud igennem resten af et arbejdsliv, så vil det nok være et emne, han vil tale om og huske på, selv efter han engang stopper med at arbejde. 

Det er altid rart at være kilden til en beundring. Og den helt rigtige stol kan måske være den kilde.

Gør hans hjemmekontor indbydende

Den rigtige og lækre kontorstol kan gøre hans hjemmekontor mere indbydende. Og et indbydende hjemmekontor kan gøre, at han arbejder mere hjemmefra. De dage vi arbejder hjemmefra, sparer vi transporten til og fra arbejde, og dermed er det kun arbejdstiden, og ikke transport, der stjæler tiden, fra dem vi holder af.

Et hjemmekontor, der ser godt og indbydende ud, kan måske gøre, at han er mere tilbøjelig til at blive hjemme, frem for at tage på arbejde. Måske kender du det fra dig selv, har du en ny spændende ting, så opsøger du den.

Mere tid hjemme giver mere tid sammen. Og mere tid sammen giver mere velvære for jer begge.

Hvis du vil give en kontorstol, så kig efter kvalitet

Der er et utal af årsager til, at en lækker kontorstol kan være en god gave til ham, der har det hele.

Vi har gennemgået flere af årsagerne allerede, og der findes sikkert et hav af flere grunde. Det er selvfølgelig altid vigtigt at kigge på, om det reelt er en gave han har brug for. Man bør aldrig købe noget uden årsag.

En lækker kontorstol, der passer til ham, vil dog uanset hvad blive brugt af ham. Enten på hjemmekontoret eller på kontoret. Så måske det ikke er den dummeste ide at give sig i kast med. 

Hvis du er i tvivl om hvilken stol det skal være, eller om gaveideen overhovedet er noget for dig, eller i sidste ende ham, så gør dig selv den tjeneste og kig efter en stol der stråler af kvalitet. Ham der har alt, vil nok også forlange kvalitet i sidste ende.

Menu
Top