Du er landet på Julekrans.dk, det helt rigtige sted at finde Sirius julekrans. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Sirius julekrans tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Sirius Anton julekrans snowy m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Davidsenshop.dk.

Her kan “Sirius Anton julekrans snowy m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm” fås til 199,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kunstig krans som kan bruges som udendørs dekoration i den mørke tid.
det er ikke nemt at se om grangrenene er i palstik eller ægte.
Det er nemt at flytte kransen til hvor man ønsker det, da kransen bruger batterier til at få lyskæden til at lyse.
Denne k…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Sirius Anton julekrans grøn cm m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm

Sidste produkt på vores liste er Sirius Anton julekrans grøn cm m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm som vi har fundet til 149,95 hos Davidsenshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Sirius Anton Kunstig Grankrans med lysByd dine gæster (og dig selv) pænt velkommen med en hyggelig kunstig grankrans med lys som er til batteri, så du slipper for at skulle have strømstik i nærheden.
Anton kunstig grankrans med lys kan bruges både udendør…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Sirius julekrans i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Sirius julekrans:

Dyreste Sirius Julekrans på listen er Sirius Anton julekrans snowy m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm fra Davidsenshop.dk med en pris på 199.95. Billigste udvalgte Julekrans er Sirius Anton julekrans grøn cm m. 30 LED-lys varm hvid Ø45 cm som du kan købe for 149.95 hos Davidsenshop.dk. Forskellen på de to priser er 50 kr. – de 2 Sirius Julekrans vi har fundet koster i gennemsnit 174.95 kr.
Ovenstående Sirius Julekrans data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, LampeGuru.dk). Alle Sirius Julekrans tilbud er opdateret i dag 29-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Julekrans guides:

Fandt du ikke det rigtige Julekrans blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Julekrans: